Atenție, bărbați! Un sfert dintre femei recunosc că se prefac că au orgasm la fiecare act sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puțin de 25% din femeile care au participat la un studiu ealizat de AskMen.com recunosc că se prefac că au orgasm de fiecare dată când fac dragoste.

Totuși, potrivit aceluiaşi studiu, efectuat în SUA, Marea Britanie și Australia, 30% dintre femeile participate au declarat că nu s-au prefăcut niciodată că au orgasm.

25% dintre participantele la studiu au spus că "nu sunt total satisfăcute de viaţa lor sexuală", iar 27% au declarat că „nu au o viaţă sexuală", relatează publicașia britaanică „The Daily Mail".

Surprinzător este și faptul că peste o treime dintre bărbaţii care au participat la acest sondaj au recunoscut că s-au prefăcut cel puţin o dată. Mai mult, 40% spun că au fost doar „relativ satisfăcuţi" de vieţile lor sexuale, dar că „se poate şi mai bine", în timp ce 22% au declarat că nu au o viaţă sexuală.

Superficialitatea reprezentanților sexului tare a fost și ea confirmată de acest studiu. Astfel, 50% din bărbaţi au declarat că şi-ar părăsi iubita dacă aceasta s-ar îngrăşa. 67% dintre femei au precizat că acest lucru nu le-ar face să-şi părăsească partenerii.

Contrar prejudecăților existente, doar 44% din participantele la studiu au spus că ar crede în instituţia căsătoriei, comparativ cu 70% dintre bărbaţi.

Dacă v-a plăcut acest articol, vizitați-ne și pagina de Facebook. CLICK AICI!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite