Atacul zombie: ”Nu s-a terminat, este doar începutul!". Cel mai criticat filmuleț de pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clip cu o farsă zombie este puternic criticat pe internet, fiind considerat atat insensibil, cât și periculos, având în vedere atacurile canibale asupra oamenilor străzii din Miami, înregistrate în ultima vreme.

Imaginile îl arată pe un tânăr care pretinde că e zombie, îmbrăcat cu o camașă sfâșiată și cu pete roșii, alergând spre oameni, pentru a-i speria.

Clipul începe cu urmatorul mesaj: "Sambata, 26 mai 2012, un barbat gol mânca fața unui alt barbat gol, în centrul orașului Miami. Bărbatul a continuat să mănânce și după venirea polițiștilor, asa că polițiștii au fost nevoiți să tragă asupra canibalului, pana când acesta a decedat... Nu s-a terminat, este doar începutul!".

Incidentul despre care vorbește a șocat America. Un bărbat, aflat sub influența drogurilor a atacat un om al străzii, l-a bătut și i-a mâncat fața. Au fost 18 minute înspăimântătoare, până când polițiștii l-au împușcat.

Clipul, postat pe internet, este dur citicat. "Are noroc că n-a fost împușcat", sunt de părere mai multe persoane care au vazut farsa. Autorul ei a fost totuși alergat de un grup de tineri, care și-au dat seama ca nu este de fapt zombie, scrie publicația britanică Daily Mail.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite