„Asasinul de relaţii“ sau cum te ajută un britanic să scapi de persoana iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chinul de a avea acea discuţie, prin care îţi anunţi partenerul că relaţia nu mai merge şi că vrei să-ţi „recâştigi“ libertatea, este pentru unii mult prea mare, dar orice problemă are o soluţie de rezolvare.

Jonathan Kiekbusch, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Marea Britanie, îşi oferă serviciile în acest domeniu delicat: relaţiile, mai exact, terminarea lor. Astfel, contra unei ­taxe de 6 euro, la care se adaugă alţi 25 pentru o oră de întâlnire, britanicul va fi propriul tău „exterminator de relaţie", întâlnindu-se cu partenerul şi punând capăt relaţiei în locul tău.

Tânărul nu este implicat în nicio relaţie şi se descrie ca fiind un mediator foarte bun. Serviciile sale sunt oferite prin intermediul unui site din Marea Britanie. Jonathan Kiekbusch se laudă că este solicitat de cinci sau şase ori pe săptămână, dar întotdeauna se interesează de întreaga poveste de dragoste a cuplurilor. El spune că, uneori, este nevoit să refuze unele cazuri. De exemplu, Jonathan afirmă că nu a vrut să se ocupe de un caz de infidelitate, deoarece s-a simţit penibil.

„M-am apucat de acest tip de «muncă» după ce am pus capăt unei relaţii pe care o aveam cu o fată. Nu voiam să-i dau eu vestea, ci mi-aş fi dorit să o anunţe altcineva. Aşa mi-a venit ideea să fiu un «asasin de relaţii»", spune britanicul.

Munca lui Jonathan Kiekbusch este foarte apreciată, atât de prietenii săi, cât şi de necunoscuţi. Toţi cei care au apelat la serviciile tânărului au fost mulţumiţi de rezultat, iar pe site-ul pe care şi-a pus anunţul are un feedback pozitiv de 100%. „Jonathan este foarte bun şi înţelegător. Dacă nu poţi să te desparţi singur de persoana iubită, acest tânăr este omul potrivit pentru a o face", a spus Roger, un bărbat care a apelat la serviciile britanicului. 

“M-am apucat de acest tip de «muncă» după ce am pus capăt unei relaţii pe care o aveam cu o fată. "
Jonathan Kiekbusch
Marea Britanie

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite