Arestaţi din cauza paginii lor de Facebook unde promovau schimbul de parteneri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cuplul arestat din cauza pasiunii lor
Cuplul arestat din cauza pasiunii lor

Un cuplu din Egipt a fost arestat după ce a postat un anunţ pe pagina lor de Facebook în care spuneau că doresc parteneri de „swing", adică voiau să aibă relaţii sexuale cu un alt cuplu.

Egiptenii, amândoi de 30 de ani, ştiau că se expun la un mare risc, deoarece relaţiile în afara căsătoriei sunt interzise în Egipt. Ideea le-a venit celor doi de la un bărbat din Qatarc, cu şase luni în urmă. Deşi propunerea egiptenilor era interzisă, ei spun că au primit numeroase propuneri şi au făcut sex cu mai multe cupluri datorită anunţului de pe Facebook, scrie site-ul theblaze.com.

Poliţia i-a arestat pe cei doi, după ce agenţii Poliţiei s-au dat drept candidaţi. Potrivit Al Arabiya, aranjamentul fusese făcut şi, în momentul întâlnirii, Poliţia i-a ridicat.

Egiptul are o lege foarte controversată, emisă în 1961. Iniţial, aceasta era anti-prostituţie, dar interzice orice relaţie în afara căsătoriei, chiar dacă nu se bazează pe o tranzacţie financiară. În 2009, un soţ a fost condamnat la şapte ani de închisoare, iar soţia lui la doar trei, după ce au organizat mai multe petreceri de swingeri.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite