Are erecţie permanentă din cauza unei ture de patru ore cu motocicleta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din California (SUA) a dat în judecată reprezentanţa nord-americană a producătorului de motociclete BMW pentru că o tură cu un vehicul al germanilor i-ar fi cauzat o erecţie permanentă.

Bărbatul a făcut un test cu o motocicletă BMW din 1993, care a durat patru ore. Din cauza scaunului cu formă de banană, bărbatul ar fi fost afectat în zona inghinală şi de atunci suferă de priapism, adică erecţie permanentă. Aceasta nu a încetat nici la 20 de luni de la incident, el fiind nevoit să urmeze un tratament continuu pentru a evita probleme grave, scrie „USA Today".

Henry Wolf a dat în judecată BMW, cerând daune considerabile deoarece consideră că forma scaunului l-ar fi afectat. Acest tip de şei a mai fost subiectul controverselor în trecut, mulţi oameni plângându-se că amorţesc foarte uşor. Nici producătorul scaunului nu a fost iertat, procesul fiind îndreptat şi împotriva Corbin-Pacific.

În acuzaţia depusă la tribunal, Wolf spune că erecţia continuă i-a afectat viaţa, el neputând să se implice în nicio relaţie, fiind traumatizat emoţional şi mental.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite