Apple a identificat problemele iPhone 4S şi a venit cu o rezolvare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sistemul de operare iOS 5, prezentat pentru prima dată de Steve Jobs, pare a fi cauza din spatele problemelor cu bateria
Sistemul de operare iOS 5, prezentat pentru prima dată de Steve Jobs, pare a fi cauza din spatele problemelor cu bateria

Apple a confirmat problemele cu care se confruntă noul iPhone 4S în privinţa duratei de viaţă a bateriei. Astfel, compania californiană a reacţionat după criticile din ultima săptămână spunând că va oferi o actualizare a sistemului de operare iOS 5, în urma acestei mişcări telefonul urmând a se comporta cum trebuie. Cu toate acestea, scrie allthingsd.com, actualizarea finală nu va veni decât în câteva săptămâni.

„Un număr redus de clienţi ne-au spus că bateria lor are performanţe mai slabe decât ar trebui pe sistemul de operare iOS 5. Am găsit câteva erori care afectează durata de viaţă a acumulatorului şi vom oferi o actualizare a software-ului în câteva săptămâni", au spus reprezentanţii Apple.

Momentan, firma californiană a scos o versiune iOS 5.0.1 Beta, adică în faza de testare, care ar putea rezolva problemele cu bateria, dar această versiune urmează a fi dezvoltată ulterior. Printre alte îmbunătăţiri pe care Apple spune că noua variantă le-a adus sunt o mai bună sincronizare a documentelor cu sistemul iCloud şi o recunoaştere vocală îmbunătăţită a accentului australian.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite