VIDEO Un interviu din 1995 cu Steve Jobs va fi difuzat în cinematografe, deşi iniţial s-a crezut pierdut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steve Jobs la interviu
Steve Jobs la interviu

Co-fondatorul Apple îşi dezvăluie câteva dintre strategiile prin care atingea succesul, dar povesteşte şi câteva şotii pe care le-a făcut, scrie presa internaţională.

Geniul Steve Jobs nu este uitat de marii producători. Un interviu realizat în 1995, va apărea în cinematografele din Statele Unite începând de săptămâna viitoare, iar bucuria producătorilor este cu atât mai mare cu cât acesta se credea pierdut. Pelicula, realizată de Robert Cringely, va dura puţin peste o oră.

Pentru a pipera puţin informaţia transmisă, Steve Jobs povesteşte şi faptul că s-a ţinut de şotii în tinereţe. Concret, el spune că a încercat chiar să păcălească una dintre cele mai înalte feţe bisericeţti, pe Suveranul Pontif Papa Ioan Paul al-II-lea.

Cum s-a întâmplat acest lucru? Jobs împreună cu Stephen Wozniak, celălalt fondator al Apple, au sunat la Vatican şi au cerut să vorbească cu Suveranul, dându-se drept diplomatului american Henry Kissinger. Din păcate pentru cei doi, nu au reuşit să-i păcălească pe cei de la Vatican.

Publicaţia „Time" a intrat în posesia unui fragment din filmul documentar, postat mai jos.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite