Apple recunoaşte că nu a reuşit să rezolve problemele bateriei iPhone 4S

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone 4S are în continuare probleme cu durata de viaţă a bateriei
iPhone 4S are în continuare probleme cu durata de viaţă a bateriei

Reprezentanţii companiei Apple au recunoscut la sfârşitul acestei săptămâni că nu au reuşit să rezolve problemele pe care le întâmpină bateria iPhone 4S, în ciuda îmbunătăţirii softului de operare.

Deşi iniţial s-a crezut că apariţia lui iOS 5.0.1 va mări durata de viaţă a bateriei, mii de utilizatori din întreaga lume au reclamat contrariul. Astfel, cei care au updatat softul de operare susţin pe forumuri de specialitate că bateria se epuizează văzând cu ochii. Puţini au fost cei care au văzut o îmbunătăţire după instalarea lui iOS 5.0.1.

„Am instalat noul iOS acum două ore.5% din baterie a dispărut în 45 de minute, fiind conectat pe wi-fi, dar fără să ating telefonul. Noul soft nu pare să ajute foarte mult", a reclamat un utilizator de iPhone 4S, citat de site-ul mashable.com.

Potrivit aceluiaşi site, oficialii Apple au precizat că „recentul software iOS a rezolvat multe dintre problemele bateriei, dar continuăm să cercetăm problemele rămase".

Într-un sondaj efectuat de Mashable vineri, 32% dintre cei intervievaţi (900 de persoane) au declarat că întâmpină aceleaşi dificultăţi cu bateria ca şi înainte de a-lşi instala iOS 5.0.1. Alţi 12% (320 de persoane) au reclamat că problemele s-au înrăutăţit, în timp ce 21% (600 de persoane) au susţinut că update-ul le-a rezolvat problemele.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite