Anonymous România avertizează printr-un nou mesaj oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Măştile Guy Fawkes sunt simbolul mişcării Anonymous
Măştile Guy Fawkes sunt simbolul mişcării Anonymous

Anonymous a publicat pe site-ul anonymousromania.com un mesaj în care menţionează că facţiunile româneşti încep să se grupeze.

De asemenea, reprezentanţii colectivului Anonymous îi avertizează pe cei care promovează simbolurile mişcării, măştile cu Guy Fawkes, că fac liste pentru a-i trage la răspundere şi oferă o imagine în interiorul filosofiei lor.

„Salutări fraţi şi surori,

Colectivul Anonymous din România nu doarme. Acest website a fost tras pe tuşă din decembrie 2011 cu un scop. Board-ul asemenea. Ne bucurăm fantastic să vedem că şi în aceste condiţii, el este activ. Comentarii constante, mesaje de susţinere, crici, dezbateri. Frumos. Ne vom ridica la înălţimea aşteptărilor şi poate mai mult.

Nu mai este un secret că AnonRo este fragmentat. Suntem aproape gata, încărcăm laserele, trupele se unesc şi complotează pentru libertate.

Până atunci apelăm la suportul tuturor pentru a bloca, boicota şi critica valul recent de atenţie excesivă şi denaturată de media. Avem nevoie de susţinerea tuturor. Colectivul este aruncat în banalitate, derizoriu, „trendism" şi asta dăunează planurilor pe termen mediu.

Anonymous nu sunt un trend, nu sunt cool şi nu sunt sursă de profit pentru bişniţari (ne referim aici la comerţul cu măşti Guy Fawkes care a atins cote absurde - măşti de 0,35 dolari vândute la preţ de 40 de lei. Wtf bro?). Facem listă cu cei care exploatează acţiunile mişcării şi speranţele oamenilor, îi avertizăm şi îi vom trage de ureche dacă nu renunţă.

Şi vă rugăm, vă implorăm să înţelegi că nu trebuie să „cereţi" să fiţi Anonymous! Vrei să fii Anonymous? Felicitări! Eşti deja!

Intră pe forumuri, IRC (n.r. Internet Relay Chat), cunoaşte-ne, integrează-te, participă, câştigă încrederea colectivului şi vei fi parte dintr-o familie de războinici. Anticorpii societăţii.

Totul se rezumă la idealurile şi valorile care ne unesc. Ele sung singura „regulă". Din ele porneşte şi acest cod nescris al colectivului, pe care îl veţi descoperi numai participând activ.

Anonymous nu sunt numai hackeri.

Anonymous nu sunt toţi anonimi.

Anonymous nu luptă numai în online.

Anonymous nu fac hacking de dragul hacking-ului.

Anonymous sunt peste tot.

Anonymous eşti tu.

Expect us. "

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite