Android Market a dispărut. Apare Google Play

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Google a conectat toate serviciile sale începân de astăzi
Google a conectat toate serviciile sale începân de astăzi

Google a renunțat la magazinul său online de aplicații pentru dispozitivele cu sistem de operare Android și i-a schimbat numele în Google Play.

Acesta este de fapt o combinație între magazinele online de muzică, aplicații, cărți și filme pe care le deținea deja gigantul IT. Practic, acum au dispărut Android Market, Google Music și Google Books, firma californiană unindu-le cu posibilitatea de a închiria filme și cu serviciile de tip cloud computing.

Mișcarea Google este o încercare de a ajunge la același nivel cu buticurile online de la Apple și Amazon, permițând utilizatorilor să stocheze 20.000 de cântece și să cumpere alte milioane de titluri noi. De asemenea, oamenii vor avea acces la 450.000 de aplicații și la o colecție impresionantă de cărți electronice.

Momentan există anumite limite ale serviciului, în funcție de zona geografică de unde este accesat. Toate serviciile sunt oferite doar în SUA, în restul lumii utilizatorii având acces doar la aplicațiile Android. Cel mai probabil Google va extinde toate serviciile la nivel global cât de curând.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite