Ajutor pentru Cătălin, un copil bolnav de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Păun trebuie să ajungă la o clinică din Italia
Cătălin Păun trebuie să ajungă la o clinică din Italia

Cătălin Păun (7 ani), din Bucureşti, a devenit un copil zglobiu, aleargă, se joacă, are prieteni şi o iubeşte pe doamna învăţătoare. A învins o boală nemiloasă, dar mai are nevoie de un pic de ajutor.

Micuţul a fost diagnosticat cu tumoră craniană în decembrie 2009. După o operaţie realizată în ţară şi un tratament urmat în Italia, băiatul aproape că a trecut de pericol. Cătălin a terminat în primăvara acestui an curele de citostatice şi chimioterapie şi, în septembrie, a început şcoala. „Dumnezeu a făcut o minune în cazul lui! Analizele efectuate în vară au ieşit bine, în prezent nu mai are niciun fel de tratament. Mai trebuie să mergem doar la control, o dată la trei luni", ne-a spus Ileana, mama băiatului.

Lui Cătălin îi place mult la şcoală, şi-a făcut prieteni şi este fericit. „Sperăm din toată inima ca boala să nu se mai întoarcă în corpul lui. Din nefericire, financiar, ne este foarte greu, deoarece numai soţul lucrează şi avem mari datorii. Avem nevoie de 1.000 de euro, pentru a ajunge în noiembrie să facem IRM-ul, dar şi restul protocolului medical necesar. Pentru sănătatea lui Cătălin, dar şi pentru liniştea noastră, vă rugăm din inimă, ajutaţi-ne să ajungem în Italia!", ne-a spus mama. Dacă cineva vrea şi poate să-l ajute pe Cătălin poate depune bani pe numele lui, în contul Fundaţiei Adevărul, deschis la BCR sucursala Tunari: RO09 RNCB 0286 0011 3310 0003 - în lei, sau puteţi suna la 021.407.76.80.  

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite