FOTO/VIDEO Adolescenta care arată ca păpușa Barbie a devenit un adevărat fenomen pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venus Palermo, în vârstă de 15 ani, care locuieşte în sudul Londrei este fetița care a devenit un adevărat fenomen pe internet și asta pentru că, ea nu este o adolescentă obişnuită, ci este varianta umană a păpuşii Barbie.

Cu ochii săi albaștri imenşi, ca de păpuşă, cu buzele perfect conturate şi un ten de porţelan, Venus este considerată o păpuşă Barbie adevărată. Ai putea avea impresia că te uiți la o figurină, însă Venus este o tânără de 15 ani care a ales să arate ca o păpusă.

image

După ce a petrecut mai mulţi ani în Japonia şi a ajuns să aprecieze cultura anime, fata a decis ca după revenirea la Londra, care s-a întâmplat acum doi ani, să se concentreze pe modă și frumuseţe.

Și nu face acest lucru în întimitatea, ci este activă în mediul online. Ea postează imagini cu ea și tutoriale despre ce trebuie să faci că să arăți ca o păpușă. Ea are peste 30,000 de persoane care îi urmăresc filmulețele și aproximativ 20,000 de "prieteni" pe rețelele sociale.

image

"Am o mulțime de mesaje de la fete tinere. Ele îmi spun că le place cum arăt și că vor să fie ca mine", a declarat Venus, citată de Daily Mail.

image
image

Deși să arăți ca o păpușă poate fi puțin bizar, se pare că este noua tendință. Această tendinţă, desigur, ar putea fi considerată ca fiind nimic mai mult decât un moft adolescentin care trece, şi unul care este mai puţin îngrijorătoare decât restul.

Margaret Palermo, în vârstă de 37 de ani, mama lui Venus, îşi susţine fiica în tot ceea ce face, mai ales că look-ul de papuşă a făcut-o pe adolescentă cunoscută în toată lumea. "Nu văd nimic rău în ceea ce face. Consider că faptul că are faţa rotundă este un atu pentru a arăta ca o păpuşă. Fiica mea este un copil inocent, nu bea, nu fumează şi nici nu este interesată de băieţi. Învaţă foarte bine, aşa că nu văd de ce ar trebui să mă deranjeze această pasiune a ei. Modul în care arată nu are nicio legătură cu dorinţa de-a atrage atenţia bărbaţilor. O face pentru ea. Nu există nicio tentă sexuală în pasiunea ei", a declarat mama fetei.

Deşi este un fenomen pe internet, Venus nu are prieteni şi în viaţa reală. Din păcate, toată viaţa ei se desfăşoară în mediul virtual. "Cred că fiica mea ar trebui să interacţioneze şi cu alţi copii de vârsta ei. Am înscris-o la un club de dans şi îmi doresc să îşi facă prieteni. Mi-ar placea să nu îşi trăiască adolescenţa numai în mediul virtual. Însă, o susţin în tot ceea ce vrea să facă", a mai spus mama păpuşii umane.

Vezi aici imagini cu Venus Angelic

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite