Adevărul despre sex. Ce cred femeile despre o partidă de sex cu „fostul" şi cu „actualul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aventura de o noapte nu este atât de satisfăcătoare din punct de vedere sexual cum se credea
Aventura de o noapte nu este atât de satisfăcătoare din punct de vedere sexual cum se credea

Femeile au fost mereu mai sensibile în privința fostelor relații la care se gândesc cu nostalgie. Aceasta merge într-atât încât, de multe ori, reprezentantele sexului frumos tind să compare calitatea relaţiilor din dormitor dintre cele avute cu foştii şi cu actualul partener.

Peste 38% dintre femeile participante la un sondaj recent au recunoscut că au avut cea mai bună experienţă sexuală din vieţile lor în cadrul unei relaţii precedente. Doar 29% dintre bărbaţi afirmat același lucru despre o fostă iubităă, relatează cotidianul britanic „The Daily Mail".

„Femeile nu tind să se căsătorească cu bărbatul cu care au avut partide de sex minunate în trecut. Ele se căsătoresc pentru alte atribute mai sensibile - dacă partenerul va fi fidel şi un tată bun. Primesc o mulţime de e-mail-uri de la femei care îmi spun că îşi iubesc soţii, dar au fantezii sexuale cu foştii lor iubiţi", afirmă sexologul Tracey Cox. Aceasta explică însă că totuși femeile nu regretă alegerile făcute, ci doar se gândesc cu nostalgie la sexul cu ex-ul.

Sondajul a dezvăluit totodată, că, atât pentru bărbați cât și pentru femei, actul sexual devine mai bun odată cu vârsta. Doar 7% din cei intervievați consideră că prima persoană de care s-au îndrăgostit a fost şi cel mai bun partener sexual.

Reprezentanţii ambelor sexe au spus că principalele ingrediente ale unui act sexual reuşit sunt „iubirea" şi „pasiunea".

Doar 4% dintre femei şi 3% dintre bărbaţi au spus că cel mai bun act sexual al lor a avut loc în timpul unei aventuri de o noapte ducând la concluzia că totuși sexul cu un partener față de care ai și sentimente depășește pasiunea oarbă și de moment.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite