VIDEO Actriță de la Bollywood, decapitată de colegii de pe platoul de filmare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meenakshi Thapar
Meenakshi Thapar

Meenakshi Thapar, o actriţă indiană în vârstă de doar 26 de ani a sfârșit tragic, chiar de mâna colegilor de pe platoul de filmare. Considerată una dintre tinerele speranțe de la Bollywood, Meenakshi a fost răpită şi după aceea decapitată de doi actori.

Inițial, Amit Jaiswal şi iubita sa, Preeti Surin, au răpit-o pentru a obține o răscumpărare de la părinții fetei, în valoare de aproximativ 25.000 de euro, scrie publicația britanică „The Telegraph". Cei doi au invitat-o pe Meenakshi Thapar într-o excursie, unde însă au sechestrat-o într-o cameră de hotel. Au luat legătura cu mama actriței și au amenințat-o că, în cazul în care nu va plăti, o vor forța pe Meenakshi să joace în filme porno.

Mama frumoasei actrițe a plătit însă doar aproximativ 1.000 de euro în contul fiicei sale, iar cei doi au ucis-o. Meenakshi a murit în chinuri groaznice: mai întâi a fost strangulată, apoi decapitată, iar corpul aruncat în două locuri diferite. Capul a fost aruncat dintr-un autobuz în mișcare în timp ce Amit Jaiswal şi Preeti SurinMumbai se întorceau în Mumbai, iar corpul într-un canal de scurgere.

Cei doi au fost prinşi şi arestați pentru crimă, după ce asupra lor s-a găsit telefonul vedetei. Cuplul a cunoscut-o pe Meenakshi Thapar pe platourile de filmare a ultimului film în care ar fi trebuit să joace aceasta, „Heroine“.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite