A violat-o, apoi au devenit prieteni pe Facebook. Vezi cum a fost posibil acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emily McCombs, o americanca din New York care a fost violata in anul 1997, a primit o cerere de prietenie pe Facebook de la o persoana pe care nu ar fi dorit sa o mai vada niciodata in viata ei.

Femeia, care acum are 29 de ani, a fost abuzată sexual de către trei bărbați, care au obligat-o să întrețină raporturi sexuale orale cu ei. Unul dintre cei trei bărbați a dorit însă să întrețină și raporturi sexuale normale cu Emily, iar la peste zece ani de la nefericitul eveniment, acesta a găsit-o pe fată pe Facebook și i-a cerut prietenia. Cu toate că primul impuls al americancei a fost să închidă calculatorul și să se ascundă, până la urmă i-a acceptat prietenia și au început să vorbească, notează Daily Mail. "Am vorbit mai întâi pe chat, apoi la telefon. Erau câteva întrebări la care încă nu primisem niciun răspuns. M-a ajutat mai mult să trec peste episod decât mii de ore de discuţii pe care le-am avut cu psihologi", a spus Emily.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, s-a oferit să o ajute "în orice mod posibil". McCombs i-a răspuns în acel moment: "Ai grijă de fetele tale. Iubeşte-le în aşa fel încât să se simtă preţuite. Şi învaţă-ţi fiul că nu înseamnă nu".

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite