A ucis o gravidă şi i-a furat copilul nenăscut din burtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loretta Cooke, o femeie de 29 de ani din Johannesburg, Africa de Sud, este acuzată de crimă, după ce i-a tăiat burta unei gravide şi i-a furat fătul nenăscut din pântec.

Crima a avut loc în urmă cu o săptămână, dar oamenii legii au crezut iniţial că femeia a murit după ce a născut, din cauza unei pierderi masive de sânge. Poliţiştii nu au găsit însă şi fătul, iar la scurt timp după ce au găsit trupul femeii de 34 de ani, la spital s-a prezentat Loretta Cooke, care avea cu ea un bebeluş cu o rană la cap.

Femeia din Johannesburg îi anunţase pe vecini că este însărcinată, iar cu o săptămână înainte de a comite crima a şi organizat o petrecere în cinstea viitorului ei copilaş, anunţă „Irish Times“. Aceştia nu au crezut-o pe femeie, iar poliţiştii au internat copilul în spital, arestând-o pe Loretta. „Stomacul femeii de 34 de ani a fost tăiat cu un obiect ascuţit, iar bebeluşul ei a fost furat. Suspecta a fost arestată după ce s-a prezentat la spital cu un copil rănit la cap“, a spus un reprezentant al poliţiei locale.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite