A fost prinsă băută la volan, dar a spus că nu-şi poate ţine echilibrul deoarece are sânii prea mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maureen Jane Raymond, o femeie în vârstă de 49 de ani din statul american Florida, a fost prinsă conducând maşina sub influenţa băuturilor alcoolice, însă explicaţia ei după ce a picat testul de sobrietate a fost una bizară.

Deoarece un ofiţer a simţit că femeia miroase a alcool, acesta a rugat-o să meargă pe o linie dreaptă, cu ochii închişi, pentru a vedea dacă poate să-şi ţină echilibrul. „Când i-am spus că urmează să facem câteva teste rutiere, femeia mi-a zis că trebuie să înţeleg că are sânii mari şi că, dacă îi voi cere să-şi închidă ochii şi să-şi ţină echilibrul, nu va putea să o facă", a spus poliţistul.

Oamenii legii au rugat-o totuşi pe femeie să meargă pe o linie dreaptă, dar acesta nu a dorit să se conformeze şi a început să danseze, moment în care poliţiştii au decis să o ducă la secţie, unde a fost pusă să sufle în etilotest. Deoarece nu a vrut să facă acest lucru, Maureen a fost ţinută la secţie toată noaptea şi eliberată a doua zi, după ce a plătit o cauţiune de 750 de dolari. Americanca este acum cercetată pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite