Dramatica poveste a travestitului care i-a fost dădacă lui Obama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evie (stânga), pe vremea când era tânără
Evie (stânga), pe vremea când era tânără

Evie, un transexual care s-a născut bărbat dar s-a simţit întotdeauna femeie şi care acum se prostituează, se poate mândri cu faptul că în trecut a fost bona celui mai puternic bărbat din lume.

Transexualul este originar din Indonezia, iar în anul 1969 a fost angajat de familia Obama pentru a avea grijă de Maya şi de Barack, acesta din urmă ajungând preşedintele Statelor Unite. Încă de pe atunci bona ţinea ascuns faptul că era transsexual şi, spune ea, niciodată nu i-a lăsat pe copii să o vadă cu haine de femeie. „L-am lăsat pe Barack să mă vadă încercând o dată rujul mamei lui. Asta îl făcea să râdă“, a spus aceasta într-un interviu exclusiv pentru Associated Press.

Evie, pe numele său real Trudi, încearcă să supraviețuiască de pe o zi pe alta. Trăiește într-o colibă de dimensiunea unui dulap și spală rufe pentru a face rost de hrană. Femeia a adăugat că acum nu mai are niciun viitor şi aşteaptă ziua în care va muri, iar dacă oamenii îi vorbesc urât le spune acestora că a fost bona lui Obama. „Acum, dacă oamenii mă strigă «gunoiule», le răspund: «Am fost dădaca preşedintelui SUA»", afirmă Evie. Iar în vocea sa se simte un strop de mândrie.

Unii dintre vecinii familiei Obama din cartierul Menteng au confirmat că Evie a lucrat ca dădacă a lui „Barry" Obama timp de doi ani, având grijă totodată de sora sa mai mică, Maya.

O viață de chinuri

Evie a povestit prin ce chinuri a trecut de-a lungul vieții. A vorbit despre momentele cumplite în care nişte soldaţi i-au ras părul şi i-au stins ţigări pe cap şi pe mâini.

În copilărie a încasat bătăi crunte de la tatăl său, care nu suporta ideea să aibă un fiu care se considera de sex feminin. În urma unui tratament discriminatoriu, a părăsit şcoala şi a hotărât să înveţe să gătească. Astfel, în adolescenţă a ajuns să lucreze pentru o serie de oficiali de rang înalt.

În 1969 a întâlnit-o pe Ann Dunham, mama lui Barack Obama, care se mutase în ţară de doi ani, după ce s-a căsătorit cu al doilea soţ, indonezianul Lolo Soetoro. Impresionată de modul În care gătește, Dunham i-a oferit o slujbă. N-a trecut mult până ce Evie a început să aibă grijă de Barack Obama, pe atunci în vârstă de 8 ani.

Evie nu crede însă că „Barry" a știut ceva despre modul său de viață. „Nu l-am lăsat niciodată să mă vadă în haine de femeie. Dar m-a zărit o dată când încercam rujul mamei sale".

Teama i-a schimbat viața

Evie spune că și-a schimbat comportamentul în urmă cu aproximativ 20 de ani, după ce a găsit cadavrul unei prietene transsexuale plutind într-un canal de scurgere. „Ştiam, în sufletul meu, că eram femeie, dar nu am vrut să mor aşa. Astfel, am decis să accept acest lucru. Trăiesc ca bărbat de atunci".

A aflat din presa locală că băiatul de care a avut grijă cândva a ajuns preşedintele Statelor Unite şi şi-a exprimat speranţa că acesta va utiliza puterea pe care o are pentru oameni ca ea. Contactată pentru a comenta povestea, Casa Albă nu a făcut însă niciun comentariu.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite