A doua zi la rând când reţeaua BlackBerry s-a defectat în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce utilizatorii de BlackBerry din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa nu şi-au putut folosi aparatele luni, deoarece reţeaua companiei de telefonie mobilă a cedat, astăzi utilizatorii au întâmpinat aceeaşi problemă, anunţă telegraph.co.uk.

Astăzi aceleaşi zone au fost afectate, toate cele trei regiuni fiind deservite de centrul de date din localitatea Slough (Marea Britanie). Utilizatorii au reacţionat postând mesaje pe reţeaua de microblogging Twitter, arătându-şi frustrarea şi pledând pentru trecerea pe iPhone sau Android.

Pentru câteva ore cei care posedă un BlackBerry nu şi-au putut accesa e-mailul sau naviga pe internet. Un purtător de cuvânt al companiei Research in Motion, cea care fabrică dispozitivele, a declarat pe Twitter că „eroarea s-a remediat".

Problemele telefoanelor nu au afectat utilizatorii „corporate", care accesează internetul şi e-mailul de pe serverele interne ale companiilor unde lucrează.
Defecţiunea de astăzi pune sare pe rana BlackBerry, companie afectată de evoluţia dispozitivelor Android şi a iPhone-ului.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite