A câştigat sute de mii de euro datorită faptului că „agăţa“ femei căsătorite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jack Knowles
Jack Knowles

Jack Knowles, un bărbat în vârstă de 22 de ani din Marea Britanie, a câştigat mii de euro de pe urma soţilor geloşi, care îl plăteau pe tânăr cu 1.200 de euro pe noapte, pentru a afla dacă sunt înşelaţi de soţie.

Britanicul, care nu este implicat în nicio relaţie, nu face altceva decât să meargă în cluburi şi baruri şi să încerce să se cupleze cu anumite femei, ai căror soţi sunt geloşi şi vor să afle cum reacţionează femeile dacă sunt abordate de un bărbat tânăr şi arătos. Jack a vorbit pentru Daily Mail despre acest „job“, afirmând că ideea de a face bani din gelozia bărbaţilor i-a venit fără să vrea. Pe când se afla la o petrecere în Birmingham, un bărbat i-a oferit 120 de euro pentru a testa dacă soţia lui este devotată. „Atunci mi-am dat seama că pot face bani datorită acestui lucru“, a spus Jack.

Tânărul afirmă că în anul 2009 şi-a deschis un site prin intermediul căruia îşi promova „jobul“, însă după numai şase luni a decis să închidă site-ul şi să lucreze numai pe bază de recomandări, pentru că primea prea multe oferte. Jack Knowles se laudă că a reuşit să strângă, în doi ani, peste 200.000 de euro, ţinând cont că lucrează maxim două nopţi pe săptămână, air tarful său ajunge până la 1.200 de euro, dacă trebuie să se deplaseze în oraşe îndepărtate. „Mai întâi, observ dacă femeia respectivă este cu un alt bărbat. Dacă e singură, merg la ea şi încep să flirtez. Dacă mă sărută, plec cât de repede pot şi îi raportez soţului femeii că nu e fidelă", spune britanicul.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite