A ajuns la închisoare din cauza unui mesaj erotic trimis din greşeală întregii agende

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesajul a fost trimis din greşeală prin BlackBerry Messenger
Mesajul a fost trimis din greşeală prin BlackBerry Messenger

Un bărbat din Marea Britanie a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare pentru că a dat din greşeală un sms toturor contactelor din agenda telefonică.

Bărbatul, pe nume Craig Evans (24 de ani), este profesor de înot. El a vrut să trimită mesajul iubitei sale, dar acesta a ajuns din greşeală la toate contactele din agenda telefonului său BlackBerry. În sms, bărbatul îşi întreba iubita dacă vrea să facă sex cu el şi dacă preferă „rapid sau lent".

Pe lângă umilinţa prin care a trecut după ce membrii familiei sale au citit mesajul, Craig Evans a avut neplăcuta surpriză să afle că a fost dat în judecată de părinţii a două fete, în vârstă de 13, respectiv 14 ani. Acestea erau elevele bărbatului de la cursurile de înot şi numerele lor de telefon erau în agenda lui, aşa încât au primit mesajul erotic. Bărbatul (foto) a fost acuzat pentru incitarea celor două minore la relaţii sexuale şi a primit 18 luni de închisoare în luna iulie.

image

De curând, avocaţii lui Evans au făcut recurs pentru a-i anula condamnarea, pe motiv că Evans „nu a ştiut să folosească telefonul său BlackBerry". De aceea, nu se poate spune dacă, într-adevăr, mesajul său a avut un destinatar anume, au argumentat avocaţii. Judecătorul a decis să-l elibereze pe bărbat, date fiind „circumstanţele neobişnuite".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite