VIDEO Giancarlo Fisichella revine la Bucureşti, pentru lansarea Ferrari Four

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giancarlo Fisichella, alături de Ionuţ Bazac
Giancarlo Fisichella, alături de Ionuţ Bazac

Pilotul italian care reprezintă Scuderia Ferrari în Cupa Intercontinentală Le Mans va reveni în România pentru a fi prezent la evenimentul de lansare al modelului Ferrari Four.

Fisichella se va afla marţi în România, pe întreaga durată a zilei, şi se va întâlni cu fanii din ţara noastră, oferindu-le acestora autografe. Pilotul a venit special în România pentru lansarea maşinii care a revoluţionat istoria Caluţului Cabrat: FF, primul automobil cu tracţiune integrală construit la Maranello ce va fi dezvăluit publicului din România pentru prima dată marţi. „Mă bucur foarte mult de fiecare dată când mă întâlnesc cu fanii din România, prin intermediul celor de la Forza Rossa. Este o onoare pentru mine să particip la acest eveniment de prezentare al unuia dintre modelele Ferrari care aduce poate cele mai multe inovaţii pentru lumea auto", a spus Giancarlo Fisichella.

Ferrari Four are patru locuri şi un portbagaj cu o capacitate 450 litri, care poate fi extinsă la 800 litri. Motorul autoturismului are 6,2 litri şi dezvoltă 660 CP. Bolidul accelerează de la 0-100 km/h în 3,7 secunde şi consumă 15,4 litri/100 km. Totodată, noul model dispune de primul sistem de tracţiune integrală al companiei, 4RM (four-wheel drive).

AFLĂ DIN ZIARUL „ADEVĂRUL“ DE MARŢI, 20 SEPTEMBRIE, UNDE VA OFERI FISICHELLA AUTOGRAFE

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite