Carla Bruni-Sarkozy a ieşit pentru prima dată în public de când e însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima doamnă a Franţei s-a plimbat, ieri, prin grădinile Palatului Elysee în timpul Zilelor Patrimoniului Franţei , ziua în care toate instituţiile de stat sunt deschise publicului larg.

Îmbrăcată toată în negru, cu o rochie mulată pe pântecele de 8 luni şi o haină largă pe deasupra, fostul model şi actriţă şi-a însoţit soţul, pe Nicolas Sarkozy, în "baia de mulţime".

După ce a ascuns foarte bine, în primele luni, vestea că aşteaptă un copil cu preşedintele Franţei, iar apoi a mers la televiziune declarând că nu va permite presei să-i fotografieze adrasla, Carla a ieşit, ieri, pentru prima dată de când este însărcinată, în public.

Copilul, care este aşteptat să vadă lumina zilei în octombrie, este al patrulea al lui Nicolas Sarkozy şi primul care se naşte în timpul mandatului unui preşedinte al Franţei. Se aşteaptă deja ca acest eveniment să provoace mare vâlvă în jurul celor doi viitori proaspăt părinţi.

Carla Bruni a declarat în urmă cu câteva săptămâni că nu va lăsa media să se apropie de copilul ei. "Înţeleg interesul media pentru mine şi soţul meu, dar când vine vorba despre copiii mei este imposibil să pricep", a spus prima doamnă a Franţei, potrivit Daily Mail.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite