EXCLUSIV Florin Piersic: „Nu primesc 4.000 de euro pentru evenimente. Dacă auzi ce pensie am o să fii dezamăgit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în urmă cu două zile pe internet au apărut diferite sume pe care artiştii români le primesc pentru prezentările sau cântările de la petrecerile private, actorul Florin Piersic a dorit să clarifice unele lucruri.

Maestrul ne-a contactat la redacţie şi a dezminţit faptul că ar primi 4.000 de euro pentru diferite evenimente, afirmând că totul este o aberaţie. „Eu nu primesc această sumă, dacă aveam atâţia bani plecam pe o insulă. Dacă auzi ce pensie au artişti români, nu-ti vine sa crezi! Dacă luam 4.000 de euro nu mai îmi ridicam lunar pensia", ne-a spus Florin Piersic.

De asemenea, a ţinut să precizeze că toate aceste informaţii pe care firme specializate în organizări de evenimente le oferă pe site-uri de internet, sunt prezentate fără o documentare corespunzătoare şi de cele mai multe ori fără a fi contactaţi artiştii la care se face referire, ceea ce s-a întâmplat şi în cazul său. „În ceea ce priveşte subiectul petrecerilor private, am evitat întodeauna genul acesta de evenimente, care nu au legătură directă cu scena teatrului sau cu ecranul. Este păcat că în presa românească se preiau tot felul de informaţii apărute pe internet fără a fi verificate la sursă şi sunt preluate ca la „telefonul fără fir” şi difuzate publicului ca fiind adevărate”, a incheiat actorul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite