Sinead O'Connor le-a cerut fanilor sfaturi despre cum să se sinucidă! Vezi mesajele ei de pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sinead O'Connor, în 1990
Sinead O'Connor, în 1990

Aceasta este una dintre situaţii în care ne dorim ca pagina de Twitter a unei vedete să fie spartă de un hacker, dar, din păcate, mesajele pe care fanii lui Sinead O'Connor le-au putut citi pe contul ei sunt scrise chiar de cântăreaţă.

Artista irlandeză a stârnit îngrijorarea admiratorilor ei după ce miercuri seară şi-a exprimat, pe Twitter, dorinţa de a se sinucide. "Dacă ştie cineva cum mă pot sinucide fără să afle copiii mei că eu am făcut-o, îl rog să mă anunţe".

"A trebuit să merg la psihiatru pentru o reînnoire de rutină a reţetei. Ea mi-a spus că sunt o mamă rea, nebună, pentru că vorbesc atât de deschis despre sex, în public. Aceste lucruri nu ar trebui să fie spuse. Nici să vorbeşti despre dorinţa de a te sinucide, nici despre sex. Eşti tratat ca o persoană nebună.

Îmi doresc atât de mult să ajung în rai! Îmi doresc asta de mulţi ani. Dar nu vreau să-mi abandonez copiii. Dar, dacă aş putea să mor fără ca ei să ştie că m-am sinucis, aş face acest lucru. Sunt obosită după 24 de ani în care am fost tratată ca o nebună. Nu mai suport. Îmi doresc să mor fără să le distrug viaţa copiilor mei", a mai scris Sinead O'Connor pe Twitter.

Mesajele ei morbide i-a îngrijorat atât de mult pe fani, încât poliţia a fost alertată, iar un echipaj a mers acasă la cântăreaţa în vârstă de 44 de ani, informează Irish Central.

În octombrie 2007, O'Connor a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Oprah că a încercat să se sinucidă în 1999, în ziua în care a împlinit 33 de ani şi că în 2003 a fost diagnosticată cu psihoză maniaco-depresivă. De asemenea, a mărturisit că este lesbiană, dar în iulie 2010 s-a căsătorit pentru a treia oară, pentru ca zece luni mai târziu să divorţeze.

De altfel, o mare parte din nefericirea ei a fost cauzată tocmai din cauza acestei despărţiri, după cum a scris O'Connor pe Twitter.

Sâmbătă dimineaţă, cântăreaţa a revenit la gânduri mai bune, ea anunţând că este din nou în căutarea dragostei: "Trebuie să anunţ că sunt în continuare în căutarea unui iubit. Asta dacă îşi doreşte cineva o femeie lunatică, urâtă, grasă, cu tendinţe sinucigaşe şi care parcă suferă de sindromul Tourette".

Sinead O'Connor are patru copii: cel mai mic are patru ani, iar cel mai mare 24.

În 1990 artista încânta publicul din lumea întreagă cu melodia "Nothing Compares 2 U"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite