Marii câştigători de la „Dansez pentru tine” sunt Jojo şi Ionuţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Verdictul juriului a provocat reacţii puternice în rândul câştigătorilor. După ce au aflat că sunt marii câştigători ai sezonului cu numărul 12, Jojo a căzut în genunchi iar Ionuţ a plâns în hohote.

Cu un procent de 59,93% din voturile publicului, echipa formată din Jojo şi Ionuţ a câştigat cei 60.000 de euro puşi în joc.

„Vă mulţumesc pentru toată susţinerea voastră. Acest om ar fi murit în această seară dacă nu ar fi câştigat. Bogdan Boantă (coregraful celor doi câştigători, n.r.), eşti un rege! Vreau să mai mulţumesc unui om: această persoană a creat poate cele mai bune momente din emisiune. Aplauze pentru Mona Segal (producătoarea emisiunii, n.r.)!", a spus Jojo.


image

„Nu-mi vine să cred! Nu e vorba de bani. Câştigarea acestui concurs înseamnă mult pentru mine. Niciodată n-am câştigat nici măcar la loz în plic", a spus Ionuţ printre lacrimi.

Pe locul doi s-au situat Catrinel şi Ionuţ Ionescu, ei primind premiul în valoare de 20.000 de euro, iar pe locul trei s-au clasat Pepe şi Andreea Toma, obţinând un cec în valoare de 15.000 de euro.

Premiul Juriului, în valoare de 3.000 de euro, a fost obţinut de Andreea Toma.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite