Johnny Depp, Sandra Bullock şi "Dr. House" au intrat în Cartea Recordurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii Johnny Depp şi Sandra Bullock şi serialul "Dr. House" au intrat în Cartea Recordurilor, potrivit celei mai recente ediţii a Guinness World Records 2012, publicată pe 15 septembrie.

Serialul "Dr. House" a fost desemnat cel mai popular program difuzat în perioada actuală de un post de televiziune, deoarece a reuşit să atragă în faţa micilor ecrane 81,8 milioane de telespectatori din 66 de ţări, depăşind performanţa reuşită de serialul "CSI: Miami", care se bucură de o audienţă de 73,8 milioane de telespectatori.

Astfel, actorul britanic Hugh Laurie, interpretul personajului principal din serialul "Dr. House", care este plătit cu 400.000 de dolari pe episod, a devenit actorul de televiziune care atrage cel mai mare număr de telespectatori în faţa micilor ecrane, într-un serial care este încă difuzat în perioada actuală.

image

În ciuda popularităţii extraordinare de care se bucură acest serial TV, Hugh Laurie nu a reuşit deocamdată să doboare recordul deţinut de David Hasselhoff, care a rămas în continuare cel mai urmărit actor de televiziune din toate timpurile, cu serialul "Baywatch".

Actriţa Sandra Bullock a devenit actriţa cel mai bine plătită din lume, graţie unui onorariu de 55 de milioane de dolari, pe care l-a primit în perioada iunie 2009 - iunie 2010, iar Johnny Depp a fost desemnat cel mai bine plătit actor din lume, graţie unui onorariu de 75 de milioane de dolari pe care l-a primit în aceeaşi perioadă.

image

Actorul Angus T. Jones, în vârstă de 17 ani, interpretul personajului Jake Harper din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", a devenit "cel mai bine plătit actor tânăr de televiziune", primind 250.000 de dolari pe episod.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite