"Dansez pentru tine": Mircea Solcanu afară, Pepe pe primul loc, Alex şi Aylin la duel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Dansez pentru tine"
"Dansez pentru tine"

Emisiunea "Dansez pentru tine" de vineri s-a terminat cu bine pentru unii, dar tragic pentru alţii. Mircea Solcanu a ieşit din concurs alături de partenera sa, Roxana Voina, Pepe şi Andreea Toma au ocupat primul loc, exact ca şi săptămâna trecută, iar perechile Alex şi Cornelia şi Aylin şi Ovidiu au fost condamnaţi la duel.

Pepe şi Andreea Toma au ocupat pentru a doua oară, consecutiv, primul loc la concursul "Dansez pentru tine".



Cei doi au avut un total de 97,5 puncte, iar cel mai apreciat dans al lor a fost cel de la proba belly dance, unde au primit 10 pe linie.

Atunci Mihai Petre s-a ridicat în picioare pentru a le acorda nota şi a menţionat că Andreea este una din cele mai bune dansatoare din toate ediţiile concursului.

Locul doi a fost ocupat de perechea Catrinel şi Ionuţ, cu un total de 94 de puncte. Şi ei, de asemenea, şi-au păstrat poziţia în clasament de săptămâna trecută.

Pe locul trei s-au regăsit Andreea şi Paul iar pe patru Jojo şi Ionuţ.

Echipa salvată de public este formată din Daniel şi Alexandra, acumulând 90 de puncte.

Alex şi COrnelia nu au scăpat emoţii şi au fost condamnaţi, pentru a doua oară consecutiv, la duel. Aceştia au avut un total de 88,5 puncte şi se vor lupta cu Aylin şi Ovidiu, care au terminat concursul de vineri seară cu 89 de puncte.


"Dansez pentru tine"
"Dansez pentru tine"
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite