INTERVIU EXCLUSIV cu mentalistul Cristian Gog. „Dacă aş susţine că tot ce fac e real, atunci le-aş jigni tuturor inteligenţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri seară, la finalul concursului, reporterii ziarului „Adevărul" s-au aflat în culisele de pe platoul „Românii au talent", unde Cristian Gog, deşi puternic emoţionat şi cu lacrimi în ochi, a acceptat să răspundă la câteva întrebări.

„Adevărul": Cum te simţi acum, că ai câştigat marele premiu?

Cristian Gog: Nu ştiu cum mă simt, am o stare euforică. Am încercat şi puţin mai devreme să îmi fac puţină ordine în gânduri, ca să pot să fac o frază coerentă. Nu prea reuşesc să fac asta, orice cuvinte aş folosi acum ar fi de prisos.

Ce o să faci cu banii?

În primul rând, cred că o să-mi achit creditul la bancă, o să duc la un alt nivel un proiect de suflet al meu - www.nepotidecraciun.ro - şi voi investi într-un alt mare proiect la care lucrez de ceva timp.

Ce a zis soţia ta?

Nici ea nu a putut să spună nimic, plânge.

Cine a fost preferatul tău?

Pe mine m-au impresionat foarte mult cei de la No Limit şi cineva ar trebui să le ridice o statuie oamenilor care se ocupă de ei.

Ce vei face pe viitor?

Voi încerca să promovez domeniul ăsta cât mai mult pentru că fiecare are nevoie de puţină magie în viaţa lui, e frumos să fim şi noi copii, să credem în Moş Crăciun, să credem că există Superman, eu asta vreau să transmit, chiar dacă suntem oameni maturi.

image

Mai mult, ziarul Cancan anunţă că mentalistul Cristian Gog a afirmat că este conştient că numerele lui sunt ireale şi că publicul ştie asta, dar va continua să facă magie. „Eu ştiu că publicul ştie că nu e real ceea ce fac. Dacă aş susţine că tot ce fac e real, atunci le-aş jigni tuturor inteligenţa", a spus Gog.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite