Ce trupe deschid concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers

Trupa britanică AAAK va  încălzi atmosfera pe Arena Naţională înaintea marelui concert al rockerilor americani. Pe scenă va urca însă şi o formaţie românească.

Cei care vor pregăti publicul pentru concertul Red Hot Chili Peppers de pe 31 august sunt britanicii de la AAAK (As Able as Kane), informează organizatorii evenimentului, Emagic. Trupa a cântat în deschiderea tuturor concertelor din turneul european „I'm With You". Genurile abordate de AAAK sunt E.B.M, electro şi buildingscape beat. Primul album AAAK, „Buildingscape Beat", a fost lansat în anul 1988. Patru ani mai târziu trupa s-a destrămat, dar s-a reunit după aproape 20 de ani.

Grimus, alegerea trupei americane

Cea de-a doua trupă care va concerta înaintea celor de la Red Hot Chili Peppers este Grimus. Ea a fost printre finalistele competiţiei organizate de Rock FM prin intermediul căreia publicul român avea posibilitatea să propună şi să voteze trupa autohtonă care va cânta în deschiderea concertului formaţiei Red Hot Chili Peppers. Decizia finală a aparţinut managerilor trupei americane, care au ascultat mai multe piese şi a ales formaţia clujeană.

Grimus a cântat şi în deschiderea concertelor Roxette şi Placebo. Cel mai recent album al trupei, „Egretta", a fost produs în Marea Britanie. Printre hiturile de pe acest album se numără „In Your Eyes", „Promise", „Started" şi „Face The Light".

„Anul acesta a fost unul extraordinar pentru noi. (...) Însă poate cea mai mare realizare pentru noi de până acum este faptul că am fost aleşi să deschidem pentru Red Hot Chili Peppers, o trupă cu care am crescut şi datorită căreia ne-am decis să facem muzică. Onoarea pentru noi este cu atât mai mare cu cât am fost aleşi chiar de managementul trupei. Aşa că suntem pregătiţi să oferim bucureştenilor, pe 31 august, 40 de minute de adrenalină marca Grimus", au declarat membrii trupei.

Bilete la concert mai sunt disponibile în zona tribune şi peluză. Ele pot fi cumpărate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 155 de lei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite