Elena Băsescu spune astăzi „DA!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astăzi, Elena Băsescu se căsătorește cu Bogdan Ionescu
Astăzi, Elena Băsescu se căsătorește cu Bogdan Ionescu

Fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu, Elena, se căsătorește astăzi cu Bogdan Ionescu. La cununia civilă, programată pentru ora 12, zeci de protestatari i-au întâmpinat pe viitorii soți strigând „Hoții!" și „Jos, Băsescu!".

Naşii de cununie ai Elenei Băsescu sunt Aura-Mari Mustea-Şerban şi Răzvan Mustea-Şerban, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL şi fost ministru al Comunicaţiilor în Cabinetul Ungureanu. Cununia civilă este programată pentru ora 12 şi va fi oficiată, cel mai probabil, de primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu. Cununia religioasă va avea loc la Catedrala Sfântul Spiridon Nou. În jurei orei 21.00, mirii, nașii și cei aproximativ 600 de invitați vor sărbători evenimentul la Palatul Snagov, într-un cort special amenajat în grădina acestuia. Cortul va fi împodobit cu trandafiri, bujori şi hortensii în tonuri de roz fane, culoarea-tematică a întregului eveniment. Invitaţii se vor bucura de un meniu pe alese: caviar, pastă de jambon, ruladă de curcan, pulpă de viţel, alături de mâncăruri tradiţionale (sărmăluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţă şi smântână). Cei care vor întreţine atmosfera vor fi Aurel Tămaş, Călin Geambaşu, Smiley Band şi un DJ, conform Click!.


5.000 de euro - rochia și verighetele

Verighetele au un design simplu, din aur rose, fără diamante şi au costat împreună 500 de euro. Rochia miresei este din dantelă Sophie Hallette, organza din mătase naturală şi tafta, a fost realizată de designerul autohton Anca Maxim şi a costat în jur de 4.500 de euro. „Nu avem o lună de miere stabilită, am hotărât să o amânăm pentru iarnă sau anul viitor, deoarece activitatea mea la Parlamentul European a început deja", precizează Elena Băsescu într-un comunicat de presă. Conform comunicatului, invitaţii nu au niciun fel de restricţie, iar evenimentul nu beneficiază de nicio protecţie specială din partea Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP).

Vor discreție

„Menţionăm că, din dorinţa de a răspunde interesului public manifestat cu privire la nunta noastră, vom pune la dispoziţia presei, în timp util, câteva fotografii şi imagini video, care vor putea fi publicate şi difuzate în mod liber. Înţelegem că există un mare interes public legat de nunta noastră, dar vă adresăm rugămintea de a ne lăsa să ne bucurăm în linişte, alături de cei dragi, de acest eveniment special din viaţa noastră", mai precizează Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu în încheierea comunicatului.

Mesajul transmis de Crin Antonescu pentru Elena Băsescu

EBA, nuntă cu tacâm de 74 €

Află ce botoşăneni vor participa la munta Elenei Băsescu

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite