Ce mai fac vechii trubaduri?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ei sunt ultimii romantici ai acestor vremuri. Nicio seară în doi nu e completă fără piesele lor şi par că deţin secretul seducţiei. Pentru ei înşişi, însă, reţeta n-a funcţionat mereu.

Lionel Richie

„Say you, say me", say... Lionel Richie. Cântăreţul şi compozitorul de culoare are în spate o activitate mu­zicală de peste 50 de ani, mai cunoscut fiind din 1982, când s-a lansat solo cu albumul omonim „Lionel Richie", care l-a înscris printre cei mai de succes compozitori de balade ai anilor '80. Richie (62) a mai scos de atunci opt albume, cel mai recent fiind „Just Go", din 2009. În ultimii ani, însă, a compus tot mai puţin, iar în 2011 ne-a dat emoţii când, în preajma concertului „Live In Hyde Park", susţinut alături de Lenny Kravitz şi Will Young, şi-a anulat nu doar apariţia de la Londra, ci şi înregistrările pentru noul album, pe motiv că ar fi bolnav. Ulterior, aflam că gâtul îi este afectat de o suferinţă mai veche, anume refluxul gastric, şi toată lumea a crezut atunci că se va retrage definitiv din activitatea muzicală.

Dar iată că, la scurt timp de la acele evenimente, el a reve­nit în atenţia publicului şi asta nu pentru că i-ar fi lipsit prea mult adoraţia fanilor. Potrivit unor surse citate de tmz.com, Richie ar fi datorat fiscului american, la începutul acestui an, suma de 1.130.609 dolari din taxe neplătite, motiv pentru care bunurile sale vor fi puse sub sechestru. Asta în ciuda unei averi de 200 de milioane de dolari!

Citeşte mai multe despre vechii trubaduri pe okmagazine!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite