FOTO Cei mai trendy copii de la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obişnuite să nu facă rabat la absolut nimic când vine vorba de aspectul lor, vedetele de la Hollywood respectă acest principiu şi în ceea ce priveşte ţinutele copiiilor lor. La unele apariţii, odraslele reuşesc să facă chiar mai multă vâlvă decât părinţii lor.

Suri Cruise

La numai şase ani, fiica lui Katie Holmes şi a lui Tom Cruise este foarte pasionată de modă. Se ştie că poartă haine de blană artificială şi pantofi cu toc, având un înnascut simţ al modei. „Aşa s-a născut. Îşi inventează singură ţinutele", spune tatăl ei.

image

Zahara Jolie-Pitt

Atunci când împlineşti şapte ani şi ai drept părinţi pe Brad Pitt şi pe Angelina Jolie, nimic nu poate merge rău. La recenta aniversare a Zaharei, Angelina Jolie i-a cumpărat o nouă garderobă. „Era drăguţă şi îmbrăcată cu haine în culori puternice. Avea pulovere, tricouri şi colanţi", a declarat pentru US Weekly un cumpărător al magazinului în care Jolie a făcut cumpărăturile.

image

Honor Warren

„Este independetă, foarte încăpăţânată şi adoră să se îmbrace elegant", spune Jessica Alba despre fiica sa de patru ani. "Este ca şi cum ar fi tot timpul pe podium. Poartă o perucă în fiecare zi. Are o grămadă de peruci şi o grămadă de pantofi cu toc din plastic. Este o nebunie, dar asta o face fericită."

image

Matilda Ledger

Fiica de şase ani a lui Michelle Williams şi a lui Heath Ledger iubeşte pălăriile. Ea a purtat una de paie, cu tricou alb şi o fustă de blugi la o întâlnire, în New York, cu mama sa şi cu iubitul acesteia, Jason Segel.

image

Levi McConaughey

„Seamănă leit cu tatăl lui. Are buzele mele, dar seamănă mult mai mult cu Matthew", spune Camila Alves despre fiul ei şi al lui Matthew McConaughey, acum în vârstă de 4 ani. „Este un băiat alb."

image

Liam McDermott

Fiul de cinci ani lui Tori Spelling şi Dean McDermott este atât de „şic" că are şi propriul cont pe Twitter! Este un fan al unghiilor date cu lac, iar recent a postat pe reţeaua de socializare care sunt nuanţele lui preferate. „Îmi place să am culori băieţeşti pe unghii. Ca un rockstar! Nu vreau culori sidefate, ca să nu semăn cu Kardashian!", spune el pe contul @LiamsWorld.

image

Ava Witherspoon

Chiar dacă se apropie de adolescenţă, Ava încă se simte jenată de celebra ei mamă, Reese Witherspoon. În 2009, Reese povestea pentru revista „Parents" cum fiica ei de 9 ani a rugat-o să tacă la un concert Carrie Underwood. „Mami, apreciez că m-ai adus la concert, dar te-aş ruga să nu cânţi şi să mă faci de râs în faţa lui Carrie Underwood, pentru că tu nu eşti o cântăreaţă adevărată, eşti doar o cântăreaţă în film", îşi aminteşte Witherspoon.

image

Violet Affleck

Fiica de şase ani lui Ben Affleck şi a lui Jennifer Garner zâmbeşte larg, în Beverly Hills, alături de mama ei.

image

Max şi Emme Anthony

Jennifer Lopez, îşi alintă cele două gemene, în vârstă de patru ani, din relaţia cu Mark Anthony cu apelativul de „nucile mele de cocos". De ce? „Acest alint vine de pe vremea când erau mici şi abia le crescuse părul. Semănau cu două nuci de cocos", spune ea.

image

Willow Smith

Fiica în vârsta de 11 ani a lui Will şi Jada Pinkett-Smith este o fană a părului în culori neon şi a altor stiluri excentrice, ceea ce pentru părinţi este în regulă. „Atunci când ai o fată, cum o poţi face să înţeleagă că e stăpână pe propriul corp? Dacă îi stabilesc eu acum culoarea părului, mă va înlocui cu un alt bărbat care să facă asta, când va fi mai mare", spune Will Smith.

image

Coco Arquette

Fata de opt ani lui Courtney Cox şi a lui David Arquette a furat toate privirile pe străzile din New York cu o ţinută formată dintr-o bluză „pătată", pataloni negri şi cizme înalte.

image

Kingston Rossdale

„Sperăm că va bine şi că nu o să se transforme într-un ciudat. Dar vom vedea", glumeşte Gwen Stefani despre fiul ei de şase ani, care pare a fi foarte precoce la capitolul modă.

image

FOTO: usmagazine

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite