Astăzi începe Festivalul Stufstock. Vezi programul complet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stufstock este cel mai vechi festival românesc de muzică rock
Stufstock este cel mai vechi festival românesc de muzică rock

Cea de-a zecea ediţie a Festivalului Stufstock Vama Veche debutează astăzi şi se va încheia duminică, 29 iulie.

În prima zi a festivalulului a avut loc un workshop de pictură, care este o premieră pentru Stufstock. Amatorii de arte frumoase au ocazia să-şi încerce talentul la malul mării, sub îndrumarea a doi traineri, profesori în cadrul Universităţii de Arte Plastice din Bucureşti. Participarea la workshop este gratuită.

„La cea de-a zecea ediţie Stufstock se lansează o serie de evenimente de-a lungul întregii săptămâni 23-29 iulie, surpriza pregătită de organizatori fiind premiera, pe 23 iulie, a filmului «Toată lumea din familia noastră», în regia lui Radu Jude, marele câştigător al Trofeului Festivalului de Film de la Sarajevo, o comedie neagră care tratează într-o notă ironică povestea unei drame de familie, aşa cum se anunţă pe afişul filmului", a precizat ofiţerul de presă al manifestării, Ramona Crângaşu, pentru Agerpres.

Ce concerte vor fi în weekend

Vineri, 27 iulie, vor concerta trupele „Butterflyes in my stomach", „Byron", „East Roots", „Gândul Mâţei", „Dubioza Kolektiv" şi „Dub Incorporation". Muzica trupei româneşti „Butterflies in My Stomach" conţine elemente de nu-jazz, funk, electro, chill şi acid jazz. Înfiinţată în 1997, în Saint Etienne (Franţa), „Dub Incorporation" abordează un mix de stiluri: dub, dancehall, ska şi chiar rap.

Sâmbătă, 28 iulie, vor urca pe scenă „Blue Pulse", „Trooper", „Vendetta", „Coma", „E.M.I.L.", „Alternosfera" şi „The Subways". „The Subways" este o trupă britanică de indie rock, iar „Dubioza Kolektiv" este o trupă din Bosnia şi Herzegovina care îmbină elemente de hip-hop, reggae, dub, rock şi folclor bosniac.

Vezi AICI programul complet al Festivalului.

Prima ediţie Stufstock a avut loc în anul 2003 şi a reunit în Vama Veche peste 15.000 de participanţi, fiind cel mai vechi festival românesc de muzică rock.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite