La concurență cu mireasa, soțul Deliei Matache a schimbat patru cămăși la nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Munteanu (stânga) în ținută de nuntă
Răzvan Munteanu (stânga) în ținută de nuntă

Îndrăgita cântăreață Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au căsătorit duminică, 16 septembrie. Mirele a optat pentru consultanţă de imagine oferită de atelierul Gabriel Bespoke, brand ce i-a asigurat toate cele patru cămăşi purtate de acesta, modele personalizate 100%, realizate pe comandă în funcţie de dorinţele sale.

La ţinută s-a lucrat timp de o lună, mirele alegând pentru cununia religioasă un costum de ceremonie negru cu redingotă, format din trei piese şi o cămaşă clasică, albă, la care a asortat o cravată roşie, cu un imprimeu Paisley.

La petrecere, el a optat pentru smoking, cămaşă albă, bespoke şi papion negru. Toate cele patru cămăşi purtate de mire pe parcursul întregului eveniment, au fost realizate din bumbac egiptean 100%, importat din Anglia, acelaşi folosit şi de marile ateliere de croitorie de pe faimoasa arteră londoneză, Savile Row. Pentru a-i oferi o notă personală, Răzvan a optat de asemenea pentru realizarea unei monograme cu iniţialele sale, R.M., pe cămaşi.

„Ne bucurăm foarte mult că Răzvan a ales serviciile noastre de consultanţă. Şi-a dorit o experienţă personalizată 100%. Răzvan este foarte mulţumit de rezultat şi ne bucurăm că i-am putut fi alături", a declarat Răzvan Ioniţă, manager Gabriel Bespoke.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite