Carla Bruni: "Este dificil pentru o femeie albă să aibă un fund ca al meu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carla Bruni: "Este dificil pentru o femeie albă să aibă un fund ca al meu"

În 1993 Carla Bruni a acordat un interviu suplimentului „Sette" al cotidianului „Corriere della Sera" în care afirma că pentru femeia modernă posteriroul este mai important decât sânii. Printre altele ea menţiona că pentru o femeie albă este dificil să se bucure de o linie „aşa perfectă" a feselor aşa cum o are ea.

La distanţă de 17 ani acelaşi supliment îi dedică nu mai puţin de cinci pagini şi încrearcă să-i puncteze evoluţia de la un model rebel la Prima Doamnă a Franţei.

Iată un fragment din inteviul acordat ziaristului Vittorio Corona acum 17 ani:

1993: "Sunt materialistă şi infidelă"

(...)
Corona: Putem vorbi puţin de dumneavoastră?
Bruni: Cu plăcere dacă nu vorbim de sex. Ziariştii italieni sunt fixaţi cu sexul. Cu ce începem?

C.: Nu ştiu, putem începe cu posteriorul dumneavoastră. Superb, felicitări.
B.: Sunt mulţumită că vă place. Eu sunt mândră de fundul meu. Este dificil pentru o femeie de rasă albă o aşa perfecţiune. Apoi eu cred că posteriorul este foarte important în senzualitatea contemporană. Este sexy şi modern. E practic. Spre diferenţă de un sân mare, care este un concept vechi şi incomod: îţi dansează tot timpul înainte şi îţi dă senzaţia că nu poţi fugi...

C.: Dumneavoastră aveţi sânii mici.
B.: Mici nu, exact cât are şi Naomi.

C.: Care Naomi, aia complet dezbrăcată care o sărută pe Madonna pe gură în cartea „Sex"?
B.: Da, ea. Este una dintre top modele.

C.: Aţi fi făcut acea poză?
B.: Dezbrăcată da, nu am probleme. Cu limba în gură cu o altă femeie însă nu mă interesează.

C.: Ce bine. Sau ce păcat, depinde. Să recapitulăm: O femeie modernă trebnuie să aibă un posterior ca al său, dar un bărbat modern ce trebuie să aibă ca să placă?
B.: Bani, forţă, putere.

C.: De săraci nici vorbă.
B.: Nu pentru că dacă sunt săraci înseamnă că şi-au canalizat greşit energiile. Eu câştig foarte mulţi bani dar nu tolerez ideea că aş putea să-i plătesc ceva bărbatului meu.

(...)
Eu calculez tot timpul tot ce se întîmplă în jurul meu. Eu sunt de fapt produsul unui calcul, al unei analize. Mă controlez tot timpul.

C.: Dar omului care vă oferă toate această siguranţă, ce-i oferiţi în afară de luxul de a avea alături noaptea? Fidelitate?
B.: În nici într-un caz. Fiinţa umană nu poate fi fidelă. Îmi iau ceea ce bărbaţii cred că e este un drept biologic al lor şi dacă vreau, mă duc cu altul. Îi dau imaginea fidelităţii, aceeaşi pe care o pretind de la el.

La distanţă de aproape 17 ani, „Corrriere della Sera" (Corser) îi dedică doamnei Sarkozy un amplu material, în care relatează mai multe dintre momentele cheie ale carierei acesteia.

Printre relaţiile care au propulsat-o pe Carla în atenţia presei s-au numărat: Mick Jagger, Eric Clapton, Kevin Costner, Vincent Perez, Donald Trump şi scriitorul Jean Paul Enthoven. Pe acesta din urmă l-a lăsat după câţiva ani pentru fiul lui, Raphael Enthoven, cu care a avut şi un copil în 2001, Aurélien.

Vezi aici GALERIE FOTO incendiară cu Carla Bruni din şi posteriorul ei de invidiat

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite