Cum arată Lady Gaga după ce a fost lovită în faţă cu o bară metalică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lady Gaga nu se dezminte! Chiar dacă a încasat de curând o bară în faţă, artista îşi continuă turneul prin Australia. Totuşi, diva a ţinut să le arate fanilor cum arată după brutala lovitură, aşa că a postat o poză cu faţa ei tumefiată pe Twitter.

Deşi s-a mai întâmplat să alunece sau chiar să cadă, ultimul concert al artistei s-a soldat cu o lovitură mai gravă. În timpul ultimului ei concert susţinut în Noua Zeelandă, artista a fost lovită de un dansator cu o bară metalică în faţă. Bineînţeles, din greşeală.

Artista şi-a revenit repede şi a continuat cu succes restul show-ului cântând alte 16 piese.

După ce a ajuns în Australia, artista a postat pe contul ei de Twitter o poză cu faţa ei. "Tocmai m-am trezit. Încă mă gândesc dacă ar trebui să ies afară", a scris artista. Acesta a glumit spunând că, dacă ar ieşi pe stradă cu vânătaia, i-ar fi puse la îndoială gusturile în materie de modă.

Gaga a ţinut să le mulţumească fanilor, care erau extrem de îngrijoraţi după incidentul din Noua Zeelandă. "Vă mulţumesc mult pentru toate mesajele voastre drăguţe. Mă simt ameţită, dar în fiecare zi un pic mai bine. Sunt fericită să fiu în Australia", a postat artista pe contul ei de Twitter.

Citeşte şi:

VIDEO Lady Gaga, lovită în cap în timpul unui concert

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite