FOTO O actriţă de doar 21 de ani, motiv de scandal în cuplul Jolie-Pitt. Iată din cauza cui a făcut Angelina o criză de gelozie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După şase ani de relaţie, stabilitatea cuplului Jolie-Pitt a început să se zdruncine din cauza suspiciunilor Angelinei
După şase ani de relaţie, stabilitatea cuplului Jolie-Pitt a început să se zdruncine din cauza suspiciunilor Angelinei

Frumuseţea şi sex-appeal-ul Angelinei Jolie nu îi oferă suficientă încredere de sine atunci când vine vorba de relaţia pe care o are cu Brad Pitt, actriţa lăsându-se pradă geloziei şi iscând un scandal-monstru partenerului ei de viaţă. Motivul: Jennifer Lawrence.

Potrivit ediţiei americane a revistei "OK! Magazine", Brad Pitt este un mare fan al actriţei Jennifer Lawrence, în vârstă de doar 21 de ani. Ea a captat atenţia lui Brad Pitt încă din 2010, când a jucat în pelicula "Winter's Bone".

Apreciindu-i talentul actoricesc, Brad Pitt a decis să o coopteze într-un proiect al casei sale de productie, Plan B Entertainment, însă iniţiativa lui nu a fost văzută cu ochi buni de iubita sa, Angelina Jolie.

Un apropiat al cuplului Jolie-Pitt a declarat pentru revista Star, citată de OK!, că Brad nu mai conteneşte să laude frumuseţea şi talentul lui Jennifer Lawrence. Ba mai mult, acesta ar fi fost prins de Angelina trimiţându-i mesaje tinerei actriţe de 21 de ani, motiv pentru care diva de la Hollywood a făcut o criză cruntă de gelozie.


Jennifer Lawrence FOTO: AFP

Jennifer Lawrence
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite