Jean-Claude Van Damme: “Le-am dat prea multe copiilor mei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În prezent, Jean-Claude Van Damme se  recuperează în Belgia, ţara sa natală
În prezent, Jean-Claude Van Damme se recuperează în Belgia, ţara sa natală

Actorul belgian Jean-Claude Van Damme, 51 de ani, vorbeşte într-un interviu din revista Gala despre viaţa sa conjugală şi rolul de tată. Viaţa lui privată nu a fost deloc liniştită: s-a căsătorit în 1986 cu o fostă practicantă de bodybuilding, Gladys Portugues, şi au avut doi copii - Kristopher (25 de ani) şi Bianca (22 de ani). Actorul a cerut divorţul în 1993.

După numai un an s-a recăsătorit cu Darcy Lapier, cu care are un fiu, născut în 1995. Cei doi au divorţat la doi ani de la naşterea copilului. Lovitură de teatru - Jean-Claude se căsătoreşte din nou cu prima soţie, Gladys, în 1999: 'Am părăsit-o câţiva ani. A rămas trei ani cu părinţii mei. Mama îi spunea: “Nu o să iasă nimic, renunţă”, dar Gladys îi răspundea: “Nu, nu, într-o bună zi se va întoarce. Chiar dacă ar fi să aştept zece ani, o voi face”. M-am întors după trei ani', spune vedeta belgiană în Gala.

Departe de a fi un tată exemplar, Van Damme mărturiseşte: “Le-am dat prea multe copiilor mei. Maşini, tot felul de avantaje...Dar sunt nişte copii buni datorită soţiei mele. Dacă tragem linie, vedem că a câştigat Gladys. Am avut mare noroc cu ea”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite