„X Factor“ intră în direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juriul „X Factor“: Mihai Morar, Paula Seling, Adrian Sînă de la Akcent
Juriul „X Factor“: Mihai Morar, Paula Seling, Adrian Sînă de la Akcent

După cinci săptămâni de emoţii, teste şi pregătiri, au fost aleşi cei 12 finalişti ai concursului. Ei vor lupta pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro, în cadrul unor concerte live. Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă i-au desemnat, sâmbătă seară, pe cei mai buni 12 concurenţi dintre cei 24 de semifinalişti rămaşi în concursul de la Antena 1.

De săptămâna viitoare, emoţiile vor fi şi mai mari, căci finaliştii vor evolua în cadrul a zece gale transmise live, unde telespectatorii vor avea un cuvânt important de spus. 

Alexander Rybak, invitat special

În etapa de sâmbăta trecută, cei trei membri ai juriului au devenit mentorii concurenţilor, împărţiţi în trei categorii. Astfel, Adrian Sînă a coordonat categoria de concurenţi cu vârste peste 25 de ani, Mihai Morar a fost mentorul grupei de tineri cu vârste sub 25 de ani, iar Paula Seling a sprijinit şi consiliat artiştii din categoria grupuri.

Concurenţii au mers acasă la mentorul lor, unde, pe parcursul a două zile, au fost testaţi şi evaluaţi. Surprizele au fost mari pentru cei 24 de tineri artişti, căci mentorii au avut invitaţi importanţi din lumea muzicală, care i-au ajutat în decizia lor de a desemna cei 12 finalişti. Oaspetele Paulei Seling a fost nimeni altul decât câştigătorul concursului Eurovision 2009, norvegianul Alexander Rybak.

Prezenţa acestuia le-a dat şi mai multe emoţii concurenţilor - şi mai ales concurentelor - care au făcut însă tot posibilul pentru a-l impresiona pe carismaticul artist norvegian. Alexandra Ungureanu a fost alături de Adrian Sînă când acesta a selectat finaliştii, iar Laurentiu Duţă l-a sfătuit pe Mihai Morar.

Mentorii îi vor îndruma pe tinerii artişti şi pe viitor, mai ales că urmează cele mai importante „teste" din concurs: concertele live. În următoarele săptămâni, „X Factor" promite show-uri live extraordinare cu cei 12 finalişti.

Concertele se vor desfăşura în Bucureşti, iar la sfârşitul fiecărei gale, unul dintre concurenţi va fi eliminat prin votul telespectatorilor şi prin decizia finală a juriului.

Astfel, în ediţia finală vor lupta pentru marele premiu de 200.000 de euro doar trei concurenţi. Marele câştigător al primei ediţii româneşti a concursului „X Factor" va fi desemnat exclusiv în urma voturilor telespectatorilor.

Lider de audienţă

„X Factor" s-a clasat sâmbătă, 22 octombrie, pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban, înregistrând un rating de 4,9 şi o cotă de piaţă de 12,8 % pe tronsonul orar 20.20 - 23.45, când aproximativ 571.000 de persoane urmăreau, în medie, pe minut, postul Antena 1. 

În minutul de aur, 766.000 de telespectatori din mediul urban urmăreau „X Factor", emisiunea înregistrând un vârf de audienţă de 6,6 puncte de rating şi 21,7% cotă de piaţă. 

info
ADVIMA20111023_0531
ADVIMA20111023_0532
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite