„X Factor“, din 17 septembrie la Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din 17 septembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică, la Antena 1, vocile unor talente încă nedescoperite se vor auzi în concursul„X Factor", la Antena 1.

Anunţul privind data începerii emisiunii a fost făcut în premieră la emisiunea „Acces Direct" din această după-amiază. Fenomenul „X Factor" a cuprins deja întreaga ţară odată cu audiţiile, prima etapă a show-ului. Peste 10.000 de oameni au venit să asiste la show, dintre care peste 600 au trecut prin faţa juriului în calitate de concurenţi. Cluj, Timişoara, Constanţa, Iaşi şi Bucureşti au fost oraşele care i-au reunit pe toţi cei care au dorit să le demonstreze Paulei Seling, lui Mihai Morar şi lui Adrian Sînă că au „factorul X".
Dintre cei 600 de concurenţi, 200 s-au calificat în etapa taberei de pregătire, iar dintre aceştia, doar 24 vor lua parte la semifinale. Fără bariere de vârstă sau stil, „X Factor" a stability recorduri de audienţă în întreaga lume, bucurându-se de o mare popularitate. Pe lângă oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a deveni cei mai cunoscuţi artişti ai momentului si de a-şi face vocea auzită, participanţii au şi o miză materială pentru luptă: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din România, oferit de Orange.

Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori. Aşadar, în concurs nu sunt numai cei care cânta, ci şi reputaţiile membrilor din juriu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite