Woody Allen va filma următorul lungmetraj în San Francisco

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Woody Allen
Woody Allen

Woody Allen a dezvăluit că va filma următorul său lungmetraj în Statele Unite ale Americii, în principal la San Francisco, dar şi la New York. Cineastul american a vorbit despre asta în timp ce se aflat la Roma, la prima prezentare mondială de presă a celui mai recent film al său, „To Rome With Love“.

Astfel, Woody Allen a negat recentele zvonuri potrivit cărora ar urma să filmeze următorul său lungmetraj în oraşul Copenhaga, continuând astfel „turneul“ său prin capitalele europene, potrivit Mediafax.

Allen, care pentru cele mai recente pelicule ale sale a filmat în Londra, Paris şi Roma, a spus că nu are idee cum au apărut speculaţiile potrivit cărora Copenhaga ar fi locul de filmare a următorului său lungmetraj, însă nu a dezvăluit alte informaţii despre următoarea ecranizare.

În ceea ce priveşte cel mai recent film al său „To Rome With Love“, a cărui avanpremieră a avut loc la Roma, pelicula reuneşte celebrităţi precum Penélope Cruz, Alec Baldwin, Jesse Eisenberg şi se bucură de o participare inedită a cineastului italian Roberto Benigni.

O poveste despre mai multe persoane din Italia, câteva dintre ele americane, câteva italiene (locuitori şi vizitatori), „To Rome With Love“ a fost filmat în mare parte în limba italiană. O versiune a filmului, subtitrată în limba engleză, va avea premiera nord-americană la Los Angeles Film Festival, pe 14 iunie.

Compania italiană Medusa, care a asigurat finanţarea integrală a peliculei, a anunţat premiera italiană a filmului pentru data de 20 aprilie.

Următorul lungmetraj al lui Woody Allen, care va fi filmat în SUA şi al cărui titlu nu a fost încă dezvăluit, ar urma lungmetrajelor „Miezul nopţii în Paris/ Midnight in Paris" - turnat la Paris, „Vei întâlni străinul din visele tale/ You Will Meet a Tall Dark Stranger" şi „Match Point" - turnate la Londra, „Vicky Cristina Barcelona" - turnat în Spania şi „To Rome With Love" - turnat în Italia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite