Willow, fiica actorului Will Smith, se lansează pe piaţa muzicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Devenită un fenomen în lumea muzicii pop la numai 11 ani, Willow îşi lansează albumul de debut anul viitor, pe 3 aprilie, dată confirmată de artistă într-u interviu la postul de radio American 106 & Park.

Albumul va include hitul său „Whip My Hair", dar şi continuarea acestuia, „21st Century Girl" şi colaborarea ei cu Nicki Minaj, „Fireball", informează Mediafax.
În 2010, imediat ce Willow făcuse vâlvă pe Internet cu primul ei single, Smith a semnat un contract cu Roc Nation, casa de înregistrări a rapperului Jay-Z, care a declarat la începutul acestui an că şi-ar dori-o pe micuţă în rolul principal în remake-ul musicalului „Annie".

Aşa fiică, aşa tată...
Între timp, în august, şi Will Smith a anunţat că vrea să îşi reia cariera de cântăreţ, cel mai recent album de studio al său fiind „Lost And Found", lansat în urmă cu cinci ani.
O familie cu veleităţi artistice, căci Willow, fiica starului filmului „Men in Black" („Bărbaţii în negru"), şi a actriţei Jada Pinkett-Smith, calcă pe urmele fratelui său Jaden. Acesta s-a lansat ca actor la o vârstă fragedă, la 12 ani, când a jucat în filmul „Karate Kid", lansat anul trecut, în „The Pursuit of Happyness" („În căutarea fericirii"), peliculă în care a dat replica tatălui său şi în „The Day the Earth Stood Still" („Ziua în care pământul s-a oprit"). Şi micuţa Willow a apărut alături de tatăl ei în filmele „Legendă vie", „Kit Kittredge: O fetiţă americană" şi a asigurat vocea unui personaj din animaţia „Madagascar".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite