Whitney Houston, răpusă de un cocktail de medicamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii au depus flori şi lumânări în faţa hotelului din Beverly Hills în care a murit Whitney Houston
Fanii au depus flori şi lumânări în faţa hotelului din Beverly Hills în care a murit Whitney Houston

Moartea cântăreţei Whitney Houston a fost cauzată de un cocktail de medicamente, potrivit presei internaţionale, deşi rezultatele autopsiei vor fi făcute publice abia peste câteva săptămâni.

Medicii legişti, care au efectuat duminică autopsia artistei americane, au confirmat doar că aceasta a fost găsită moartă cu o zi înainte, în cada din camera ei de hotel din Beverly Hills. Ed Winter, directorul adjunct al Institutului de Medicină Legală din Los Angeles, a declarat în cadrul unei conferinţe că nu sunt urme vizibile care să ateste producerea unei crime, dar nu a vrut să vorbească despre medicamentele sau reţetele găsite în camera de hotel a cântăreţei.
Pe seama morţii neaşteptate a lui Whitney Houston presa face tot felul de speculaţii. Potrivit thesun.co.uk, în camera lui Whitney Houston s-au descoperit şase flacoane de medicamente, aceleaşi substanţe fiind găsite şi în casa lui Michael Jackson, după ce a murit. Potrivit site-ului tmz.com, Whitney Houston a încetat din viaţă după ce a luat un cocktail de calmante şi a adormit în cadă. Anchetatorii au declarat pentru tmz.com că, la autopsie, în plămânii artistei s-a găsit apă, dar cantitatea nu era suficientă ca să conducă la deces.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite