Whitney Houston: atât de drogată încât îşi făcea nevoile în pamperşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dovezile cosumului de doguri, în baia lui Whitney Houston, pe coperta „The National Enquirer“
Dovezile cosumului de doguri, în baia lui Whitney Houston, pe coperta „The National Enquirer“

În ianuarie 2006, Tina Brown, pe atunci cumnata lui Whitney Houston, a oferit presei fotografii cu baia artistei, murdară şi ticsită de medicamente şi droguri. Totodată, ea a vorbit despre decăderea şi promiscuitatea în care trăia cântăreaţa. Aceasta ajunsese să-şi facă nevoile în pamperşi, nefiind în stare să se deplaseze la baie.

Interviul pe care Tina Brown l-a oferit publicaţiei „National Enquirer" în ianuarie 2006, ilustrat cu câteva fotografii realizate de aceasta în baia casei din Georgia a cântăreţei, arată gradul în care decăzuse fosta stea a muzicii.

O baie murdară, plină de medicamente şi probe evidente că proprietara casei consuma droguri (linguri cu urme de cocaină şi cutii de tranchilizante) au şocat opinia publică. Tina Brown, prietena, cumnata şi fosta partenerã de droguri se temea atunci că Whitney ar putea muri din cauza unei supradoze.


Cum arăta baia lui Whitney Houston, în 2006, când obişnuia să consume frecvent droguri FOTO: The National Enquirer

Cum arăta baia lui Whitney Houston, în 2006, când obişnuia să consume frecvent droguri FOTO: The National Enquirer

Whitney trăia în gunoaie

„Adevãrul trebuie sã iasã la luminã. Poate cã asta-i va salva viaţa" a spus Tina Brown, în speranţa cã mãrturia ei o va trezi pe Whitney la realitate. Tina a spus că Whitney are halucinaţii din cauza drogurilor, că îl vede pe diavol, trãieşte într-o mizerie cumplitã şi foloseste tot soiul de jucãrii sexuale, ignorând complet propria igienã. „Whitney stã închisã în dormitor zile la rând, în grãmezi de gunoi şi nu se spalã lungi perioade de timp. Când este drogatã vede demoni care apoi o bat, dar adevãrul este cã se loveşte singurã cu pumnii", a spus Tina Brown.

Tina a mai fãcut o dezvãluire şocantă: „ Când este foarte drogatã, Whitney nu se mai duce nici la baie, ci foloseşte pamperşi iar în baie a fãcut o gaurã în perete, pentru a vedea dacă «demonii» se mai află acolo".

„Nu vã dau pipi astãzi"

Cumnata lui Whitney a mai mãrturisit cã în 2004, când mama acesteia, Cissy, a obligat-o sã meargă la dezintoxicare, cântãreaţa s-a dus la clinică după ce a prizat cocainã iar la un moment dat, când I s-a cerut o probã de urinã, a aruncat recipientul în faţa doctorilor: „Nu vã dau pipi astãzi. Nu am nici unul disponibil acum".

O altã istorisire care redã imaginea halului de degradare în care ajunsese cântăreaţa s-a petrecut în 2004, când un dealer de droguri l-a sunat pe Bobby Brown, soţul lui Whitney, şi i-a cerut sã vinã sã o scoatã din casã: „Vino sã-ţi iei nevasta. M-am sãturat de cãţeaua asta".

Whitney Houston era cazată la hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills în momentul în care a murit Micuţa Whitney Houston, în 1965 Whitney Houston şi Bobby Brown, împreună cu fiica lor Bobbi, în august 2004

Mai citeşte:

BIOGRAFIE: Whitney Houston, cea mai premiată femeie din toate timpurile

Vedetele despre moartea lui Whitney Houston: "O zi tristă pentru fanii muzicii". "Whitney Houston, o adevărată regină"

Whitney Houston era aşteptată la petrecerea dinaintea Premiilor Grammy!

VIDEO Cele mai îndrăgite piese ale divei Whitney Houston

Top 10 melodii memorabile ale lui Whitney Houston

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite