Vrea să se însoare într-un castel din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alec Baldwin plănuieşte să se căsătorească într-un castel din Europa, în septembrie, cu logodnica lui, Hilaria Thomas. Starul s-a întors recent din Italia, cu iubita lui, şi i-a întrebat pe fanii săi, pe Twitter, dacă i-ar putea recomanda un loc special pentru nuntă.

„Are cineva vreun castel de care nu are nevoie în septembrie?" a scris Baldwin pe Twitter. Fanii au dat numeroase sugestii, printre care şi cea de a-l aduce pe Steve Martin, împreună cu trupa sa de bluegrass la nuntă. „Nu mi-l permit", a răspuns Baldwin.

Alec Baldwin, care a împlinit pe 3 aprilie vârsta de 54 de ani, a cerut-o în căsătorie, în weekendul dinainte, la New Yok, pe iubita sa Hilaria Thomas, o antrenoare de yoga, cu care are o relaţie de aproximativ un an, potrivit Mediafax.

Nu cu mult timp înainte artistul a avut probleme cu o admiratoare înfocată, pe care a dat-o în judecată. Femeia a ajuns să-l hărţuiască prin SMS-uri şi e-mail-uri după ce acesta a acceptat să se întâlnească cu ea pentru a-i face un serviciu unui prieten. Obsesia faţă de el a mers până într-acolo încât într-unul din mesajele trimise către actor femeia l-a numit „viitorul meu soţ“.

Alec Baldwin a mai fost căsătorit cu actriţa americană Kim Basinger timp de opt ani, însă mariajul lor s-a încheiat printr-un divorţ intens mediatizat, în anul 2002. Baldwin şi Basinger au împreună o fiică, Ireland, născută în octombrie 1995.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite