„Vrăjitorul“ de la „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Brenciu a cântat şi a dansat împreună cu Daniel Dragomir
Horia Brenciu a cântat şi a dansat împreună cu Daniel Dragomir

Volubilul antrenor Horia Brenciu, de la „Vocea României“ (Pro TV), a atras cei mai „disputaţi“ concurenţi în echipa sa. .

Marţi seară, pe scena de la „Vocea României", concurentul Lucian Darie a fost dorit de toţi cei patru antrenori, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu, însă cel care a reuşit să-l aducă în echipa sa a fost şarmantul Brenciu.

„Eu te iubesc cu adevărat!"

Impresionaţi de talentul tânărului, la finalul melodiei, cei patru l-au aplaudat îndelung, în picioare. Smiley a fost primul care s-a întors către concurent, comentariile sale fiind la superlativ. „Ai cea mai impresionantă voce masculină pe care am auzit-o în România", a spus Smiley, care a adăugat, la final: „Eu te iubesc cu adevărat!". La fel de impresionaţi au fost şi Marius Moga şi Loredana. Lucian Darie este singurul concurent de până acum de la „Vocea României" de la care antrenorii au considerat că ar avea ei înşişi multe de învăţat.

Horia Brenciu a triumfat în momentul în care a fost ales de Lucian, în timp ce Smiley a continuat să privească spre scenă minute în şir, fermecat pur şi simplu de timbrul cântăreţului. Tot în echipa lui Brenciu a ajuns şi Daniel Dragomir, cel cu care antrenorul a cântat şi a dansat energic pe o melodie a lui Tom Jones. „Merg pe mâna lui Horia Brenciu", a decis Daniel atunci când a trebuit să aleagă între Brenciu şi Loredana.

Irina Tănase, din Bacău, a declanşat o întreaga discuţie legată de... anotimpuri. „Ai fost ca o vară", i-a spus Horia Brenciu, în timp ce Smiley a completat: „Dacă pentru el ai fost ca o vară, pe mine m-ai răcorit!". Irina a închis ochii, şi-a luat inima în dinţi şi l-a ales tot pe Brenciu! Horia a luat „la crème de la crème" în echipa sa şi a fost într-o dispoziţie de zile mari.  Împreună cu Irina, a adaptat celebra melodie „New York, New York", închinând o frumoasă odă oraşului acesteia: „Bacău, Bacău!".

Noi „achiziţii"

Şi Loredana a alăturat echipei sale încă trei concurenţi: două fete şi un băiat. Oana Brutaru, tânăra de 21 de ani, a fost convinsă de Loredana că ele două au foarte multe în comun. Alexandra Crăescu (22 de ani, din Bacău) a fost disputată de Horia şi Loredana, aceasta din urmă fiind cea care a câştigat. Tânăra face parte din grupul de backing vocals al lui Ştefan Bănică şi este colaborator la Teatrul de Operetă. Şi Andrei Ion (26 de ani,  Bucureşti), supranumit de Smiley „Vocea de catifea a României", a ales să intre în echipa Loredanei. 

Publicul preferă „Vocea României"

Deşi ziua de difuzare pentru emisiunea „X Factor" (Antena 1) este sâmbăta, când consumul de programe TV este mai ridicat decât marţi, când se transmite „Vocea României", Pro TV este mai urmărit decât Antena 1. Potrivit paginademedia.ro, audienţele pe publicul urban, la „Vocea României", pe primele trei ediţii, arată astfel: 1.007.000, 1.150.000 şi 1.189.000 de telespectatori.  La „X Factor", audienţele la primele cinci ediţii sunt următoarele: 652.000, 559.000, 801.000, 849.000 şi 888.000 de telespectatori.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite