„Vocea României“ începe de marţi, 27 septembrie, la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a show-ului de talente „Vocea României" va debuta pe micile ecrane, marţi, de la ora 20.30, la postul de televiziune Pro TV.

Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu, cei patru antrenori ai concursului, vor deschide show-ul cu un recital, cântând piesa „Don't Stop Me Now", un cover al celebrei piese a formaţiei Queen.

Deşi vor cânta pe scenă împreună, cei patru se vor afla într-o permanentă competiţie pentru a descoperi „Vocea României". În primele ediţii, telespectatorii vor asista la „audiţiile pe nevăzute". Întorşi cu spatele la scenă, antrenorii trebuie să-şi formeze echipe de câte 12 concurenţi, alegându-i în funcţie de calităţile vocale.

Când unul dintre antrenori îşi va manifesta interesul pentru un concurent, trebuie să apese butonul „Eu te vreau", iar scaunul său se întoarce automat către participant. Dacă există mai mulţi antrenori care luptă pentru acelaşi concurent, atunci acesta poată să aleagă din echipa cui vrea să facă parte.

Despre etapa „audiţiilor pe nevăzute", Marius Moga spune: „Este complicat să asociezi vocea cu faţa celui care cântă, de asta am fost miraţi de fiecare dată când s-au întors scaunele. Este o experienţă foarte interesantă şi sunt convins că şi publicul o va simţi la fel".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite