„Vocea României“ iese pe piaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Stan, câştigătorul concursului de talente muzicale de la Pro TV,  lansează astăzi primul său single, „You Give Me Love“. El cântă împreună cu Alex Velea piesa compusă de Smiley, antrenorul său din concurs.

După ce voturile miilor de telespectatori i-au adus, la sfârşitul lunii, trecute titlul „Vocea României", marele premiu de 100.000 de euro şi un contract cu casa de discuri Universal Romania, Ştefan Stan îşi lansează primul single, „You Give Me Love". Ştefan este invitat astăzi la emisiunea „Happy Hour", unde va cânta în premieră, împreună cu Alex Velea, „You Give Me Love", piesa produsă de antrenorul său din show-ul de la Pro TV, Smiley, şi echipa HaHaHa Production. Alex Velea, alături de care cântă Ştefan, a fost secundul antrenorului Smiley la concursul „Vocea României". Ştefan Stan dedică melodia tuturor celor care l-au susţinut pe parcursul concursului care l-a transformat peste noapte în star.

Mulţumiri pentru voturi

„You Give Me Love and I love You for That" („Îmi dăruieşti iubire, iar eu te iubesc pentru asta" - n.r) sunt versurile din refrenul piesei. Parafrazând aceste cuvinte, Ştefan spune, la rândul său: „You gave me votes and I love you for that" („M-aţi votat şi vă mulţumesc pentru asta" - n.r.). „Am început să lucrăm la piesa aceasta imediat după finala «Vocea României». E o piesă la care Smiley se gândise de multă vreme şi sunt convins că o să vă placă ceea ce a ieşit", a declarat Ştefan. Câştigătorul de la „Vocea României" îi va povesti astăzi lui Cătălin Măruţă ce a însemnat pentru el experienţa acestui show, cum i s-a schimbat viaţa, dar şi ce planuri are. 

Luat prin surprindere de propriul succes, după câştigarea concursului „Vocea României", Ştefan Stan declara într-un interviu pentru „Adevărul": „Nu ştiu de ce am câştigat. Eu am venit să cânt, am cântat cu sufletul. Probabil au simţit asta cei care au votat. În niciun caz nu pun victoria pe seama aspectului fizic. Eu nu mă aştept acum să fiu în topuri, ci mă aştept ca piesa pe care o voi lansa să poată fi ascultată aşa cum făceam eu când eram mic, o puneam pe «repeat»", a spus el.

A vrut să se odihnească şi să citească

Sub euforia neaşteptatei victorii, dar şi epuizat după o competiţie foarte dură şi cu multe surprize, Ştefan Stan îşi manifesta dorinţa, firească de altfel, de a se odihni: „Am slăbit extraordinar de tare în concursul acesta. Cred că am să mă odihnesc, am să stau în casă şi am să citesc ceva".

Se pare că dorinţa nu i s-a îndeplinit sau, dacă s-a realizat, pauza după care tânjea a fost de scurtă durată. Ştefan Stan a început noul an „în forţă": în prima zi a lui 2012 a susţinut un concert în Piaţa Revoluţiei, după care a urmat un şir de întâlniri cu susţinătorii lui din câteva oraşe: Craiova, Timişoara, Alba Iulia, Iaşi şi Bârlad. Potrivit unui comunicat al postului Pro TV, Ştefan urmează să aibă întâlniri cu fanii săi din toată ţara, în alte oraşe în care va susţine concerte.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite