,,Vocea României“ s-a ridicat din Berceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

,,Pe scenă sunt eu, fără să joc niciun rol“, declara Ştefan Stan, la câteva ore de la momentul la care publicul l-a desemnat ,,Vocea României“.

Iar foştii săi colegi, manageri, barmani sau chelneri în localurile bucureştene în care acesta a cântat înainte de a deveni o vedetă, nu îl contrazic. ,,La televizor a fost aşa cum l-am cunoscut şi noi la început, aşa cum am crezut şi noi că este. În realitate, omul Ştefan Stan ne-a dezamăgit", spune managerul unuia dintre cluburile în care Ştefan a început să cânte anul trecut, pentru 200 de euro pe seară.

Întotdeauna rezervat cu privire la viaţa sa personală, Ştefan Stan s-a făcut remarcat, cu cinci ani în urmă, la concursurile de karaoke organizate în cluburile din centrul Capitalei. De la începutul anului trecut şi până la momentul în care a intrat în concursul „Vocea României" a cântat la restaurantul Rond de pe Strada Niţu Vasile (Berceni), în clubul Tonka de pe Biserica Amzei, dar şi la Freddo, un club din Centrul Istoric.

,,Din asta trăia. Cânta o dată pe săptămână în fiecare dintre aceste localuri. Odată cu apariţiile la TV s-a schimbat însă foarte mult. A uitat de bunele maniere, a uitat până şi să-şi salute prietenii şi oamenii alături de care a muncit", a completat acelaşi manager. Admite însă că, în ultimele săptămâni, Ştefan Stan a umplut localurile în care a susţinut concerte.

Un artist discret

Despre Ştefan s-a scris în presă că a avut o viaţă zbuciumată. Mai mult, a circulat un zvon că, în tinereţea sa rebelă, Ştefan ar fi spart maşina Loredanei, unul dintre antrenorii din concurs. „Am muncit de la 16 ani şi întotdeauna mi-am dorit să realizez ceva prin muncă, însă de multe ori mi-a lipsit determinarea. Informaţiile (legate de spargerea maşinii Loredanei - n.r.) erau complet eronate. Am preferat să nu intru în acest joc, pentru că eu am conştiinţa curată şi ştiu că nimic din ce s-a vehiculat nu este adevărat", a adăugat el.

Câştigătorul concursului a evitat un răspuns direct în ceea ce priveşte relaţiile cu părinţii săi, care nu l-au susţinut într-o carieră muzicală. „Părinţii mei şi-au dorit ca eu să fiu genul angajatului cu carte de muncă, să am o meserie stabilă şi un salariu fix. Mama a fost cântăreaţă, obişnuia să interpreteze piese din repertoriul Margaretei Pâslaru sau al Mihaelei Runceanu. Nu ştiu din ce motive a renunţat la muzică şi a devenit angajata unui institut de unde a şi ieşit la pensie", mai spune Ştefan.

"Părinţii mei şi-au dorit ca eu să fiu genul angajatului cu carte de muncă, să am o meserie stabilă şi un salariu fix."
Ştefan Stan
câştigător ,,Vocea României"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite